The next chapter of your story begins

© Total Event Support 2023 | Alle rechten voorbehouden

Loop met je hoofd in de wolken, geniet & droom over de mooiste dag van jullie leven!

Je eigen wedding planner worden? Dat kan!
Met hulp van een betrouwbare partner organiser jij in geen tijd je DIY-wedding.

Het team van A Totally Perfect Day staat klaar om jullie het juiste duwtje in de rug te geven én te begeleiden. Jullie staan zelf aan het roer van jullie droomhuwelijk.

Het is onze missie om jullie met een relaxt gevoel te laten toeleven naar de dag van jullie leven. Wij zetten alles op alles om jullie droomhuwelijk te realiseren binnen het vooropgestelde budget én de door jullie gekozen sfeer.

Waar jij als wedding planner echt naar op zoek bent.

Als wedding planner zorg je ervoor dat je klanten de mooiste dag van hun leven beleven. A Totally Perfect Day levert de ondersteunende service die jij nodig hebt!

Als ervaringsdeskundigen en trendwatchers, hebben we alle decoratie en materiaal in huis om van elk trouwfeest een droomfeest te maken. Van meubilair en servies in alle stijlen tot ceremoniebogen en detaildecoratie voor de finishing touch…

Maar we gaan nog een stap verder, als je rechterhand, als mede-denkers en -doeners van het totaalconcept. Van tenten mee opbouwen tot de volledige inrichting, licht en geluid. Jij focust je volledig op het gelukkige paar en hun beleving, wij zorgen voor de rest.