Everything is possible, even the impossible

Creativiteit zit in ons DNA,
wij denken zonder limieten en met oog op technische haalbaarheid.

We blijven ons gamma vernieuwen. Speciale wensen? Laat het ons weten! Als we (nog) niet hebben wat je zoekt, kunnen we het altijd zelf ontwerpen in ons eigen atelier. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je inspireren en ondersteunen. Je mag bij ons altijd nét dat tikkeltje meer verwachten.

Wij luisteren naar je wensen en maken graag een voorstel op maat. Samen creëren we een unieke trouwbeleving.

Do It Yourself

Willen jullie graag jullie huwelijk zelf organiseren? Hebben jullie al een idee maar nog geen uitgewerkt plan of materiaal?

De combinatie van ons meubilair, tafelmateriaal en decoratie mét een eigen atelier zorgen ervoor dat jullie kunnen kiezen uit een uniek aanbod aan materialen en diensten. Wij voegen graag de juiste elementen voor jullie samen om er een perfect geheel van te maken.

“ We laten warme en onvergetelijke indrukken achter en creëren jouw ‘happily ever after’!”

Team

Het sterke team achter A Totally Perfect Day gaat tot het uiterste om jouw huwelijk of dat van je klant te realiseren. Iedereen binnen ons team heeft een eigen expertise waardoor wij je maximaal en op elk vlak kunnen ondersteunen.

Dankzij deze mix van creatieve talenten richten wij onze pijlen op jou:

Graphic Design

Drukwerk, de rode draad doorheen een huwelijk. Een save the date en/of uitnodiging vormt de basis voor de persoonlijke touch die je toevoegt aan het feest. Liefst van alle zie je dit visueel terugkomen in elk onderdeeltje van je huwelijksdrukwerk, toch? Dat begrijpen onze in-house graphic designers als geen ander.

Uitnodigingen, menukaartjes, welkomstbord, wegwijzers, signalisatie,... én zelfs tafellakens of gepersonaliseerde servetten. Voor ons is niets te gek om te ontwerpen én printen.