This is a totally perfect day

The next chapter of your story begins

© Total Event Support 2023 | Alle rechten voorbehouden

This is a totally perfect day

Team

Een sterk team van rental advisors, wedding stylisten, grafisch ontwerpers, printexperts, schrijnwerkers & lassers gaan tot het uiterste om jullie huwelijk of dat van je klant te realiseren. Iedereen binnen ons team heeft een eigen expertise waardoor wij je maximaal én op elk vlak kunnen ondersteunen.

Deze mix van creatieve talenten richt zijn pijlen op jou als:

Creativiteit zit in ons dna

Wij denken zonder creatieve limieten en met oog op technische haalbaarheid. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij je inspireren en ondersteunen. Bij ons mag je altijd nét dat tikkeltje meer verwachten.

We blijven ons gamma vernieuwen en aanvullen. Toch niet gevonden wat je zoekt? Laat het ons weten! In ons eigen atelier maken we namelijk heel wat decoratieve elementen, meubilair en prints op maat.

Do it yourself

Willen jullie graag zelf jullie huwelijk organiseren? Hebben jullie al een idee maar nog geen materiaal? Heb je leuk meubilair of porselein gezien op onze website? Maar twijfelen jullie of het wel mooi samen past? Of dat het zelfs past in het concept dat jullie voor ogen hebben?

Ons team heeft het antwoord op al jullie vragen. Zij helpen jullie graag met juiste combinaties van materialen in de stijl die jullie voor ogen hebben. Als jullie ons jullie wishlist bezorgen, maken wij graag een offerte op maat.

Happily ever after

Dat slaat niet enkel op het gelukkige koppel maar ook op onze relatie met jou als weddingplanner, cateraar, trouwlocatie, decorateur,... Wij hechten belang aan langetermijnrelaties en gaan net als jij tot het uiterste om het huwelijksfeest te doen slagen.

Onze webshop is specifiek gericht naar DIY-trouwers: koppels met een uitgewerkt plan die enkel op zoek zijn naar materialen. Jij als wedding professional kan uiteraard gewoon materialen huren via onze webshop, maar voor jou hebben we een pak meer in petto!

Denk aan: maatwerk huwelijksbogen, grafisch ontwerp, drukwerk, maatwerk constructies, licht, geluid, video, 3D visuals & renders... Ons werkelijke aanbod beperkt zich dus niet tot de webshop! Of daar een reden voor is? Zeker! Deze materialen verhuren we niet los, we verwerken ze enkel in totaalconcepten.

Dat totaalconcept kan jij samen uitwerken met het gelukkige paar. Het team van A Totally Perfect Day zorgt er dan voor de volledige realisatie. Of ons team ondersteunt jou als wedding professional mee in de uitwerking van het concept. Wij staan open voor brainstorms én co-creaties!

Turning a dream into reality

De creatieve input van het A Totally Pefect Day team heb je niet meer nodig. Jij als wedding professional én het koppel hebben een volledig uitgewerkt plan voor ogen. Wij zetten intern alles in werking om het huwelijk te realiseren binnen het afgeleide budget en de sfeer die jij én het koppel voor ogen hebben.

In co-creation,
wonderful things can be achieved

Dat volledig uitgewerkte plan laat nog even op zich wachten want samen met jou en/of het koppel creëren we een concept op maat. Wij denken mee en stemmen elk onderdeel perfect op elkaar af met het oog op technische haalbaarheid. We integreren standaard materialen, zelf ontworpen materialen en decoratie in hét perfecte plaatje.

Van zodra het concept op punt staat gaan we intern aan de slag met de praktische uitwerking én realisatie van het huwelijk.

Graphic design & printing wonderland

Als wedding professional weet je dat drukwerk dé rode draad doorheen een huwelijk kan vormen. Dit start bij een save the date of uitnodiging. Een gepersonaliseerd logo of een visual die doordrenkt is met persoonlijke elementen vormen de basis van mooi en samenhangend huwelijksdrukwerk. Dat begrijpen onze graphic designers als geen ander.

Uitnodigingen, menukaartjes, welkomstborden, wegwijzers, signalisatie,.. én zelfs tafellakens of gepersonaliseerde servetten. Voor onze ontwerpers en print experten is niets te gek!